Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Huddinge IF

Följ

Huddinge IF

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Kontaktinformation

Namn Huddinge IF
Adress Gamla Stockholmsvägen 87H
Postadress 14132 Huddinge
Telefon 08-7116714
E-post kansli@huddingeif.se
Orgnr 812800-1248
Kontonr 5308-3523
Öppettider Telefontider: Mån- tor klockan 12-15 Öppettider: Vänligen kontakta kansliet innan besök

Om Huddinge IF

Välkommen till Huddinge IF Fotbolls officiella hemsida!

Vi är en renodlad fotbollsförening som har sin hemmaplan på Källbrinks IP. Vi har ca 1100 spelare och bedriver vår verksamhet för barn, ungdomar och seniorer. Vår verksamhet vilar på såväl bredd- som elitförberedande fotboll med vår akademi- och utvecklingsverksamhet på pojksidan. På flicksidan pågår arbetet att skapa en ordentlig bredd som vi kan bygga en spets ifrån så att fler tjejer stannar i fotbollen längre. Vi vill fostra spelare upp till våra seniorlag där herrarna spelar i div. 2 och damerna i div.3, för att ha kvar så många spelare som möjligt, så länge som möjligt.

Vi bedriver vår verksamhet med värdegrunden att Huddinge IF är en GLAD förening. Genom glädje, lärande, ansvar och delaktighet är vår ambition att vara det självklara valet för fotbollspelare i Huddinge Kommun och vårt närområde. Vi vill att våra medlemmar ska vilja stanna i vår förening och växa och utvecklas tillsammans med oss. Det går att läsa mer om vår värdegrund under “dokument”.

Är du sugen på att spela fotboll i Huddinge IF? Kontakta då ledarna i det aktuella laget alternativt kansliet på kansli@huddingeif.se ! Kontaktuppgifter till laget hittar du på lagets egen sida, under fliken “Laget”.