Lagfoto 7/3!
2024-02-08 12:14

Save the date och boka frisör. Torsdagen den 7 mars kör vi lagfotografering kl 20.30 i Källbrinksskolan. OBS nya platsen! Samling en kvart innan för ombyte. Påminnelse kommer i form av en vanlig kallelse.

Som vanligt finns det en blankett som ALLA spelare och målsmän behöver fylla i, skriva ut, signera och lämna till en ledare i förväg eller ta med vid fototillfället - oavsett om man vill beställa nåt eller inte. ALLA blanketter behöver lämnas in den 7 för att vi ska få tillgång till digitala gratisbilder på hela laget och alla spelare till lagsidan och sociala medier.

Blanketten kommer bifogas i kallelsen, ligger under Dokument här på lagsidan och kan även laddas ner här!