Boka er till sommarens fotbollsläger här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Huddinge Idrottsförening
Fotboll

Träningsläger i Lindesberg mars 2024
2024-03-25 10:53

Vi lägger vårt första träningsläger på bortaplan till handlingar och kan glada, om än lite trötta, konstatera att det blev väldigt lyckat.

 

Vi anländer till Lindesberg fredag eftermiddag där vi checkar in i mysiga 5-bäddars stugor på Lindesberg Golf & Hotell. God mat och bästa servicen står golfresturangen för och efter en god middag tar vi bilarna mot kvällens träningspass.  Vi blir fint välkomnade av IFK Lindesberg  på deras kansli och vidare till träning i deras inomhushall. På lägrets första träningspass ligger fokuset på att Komma till avslut och göra mål. Efter träningen rullar vi hemåt för lite gött häng i stugorna innan det är dags att släcka lampan.

 

Lördag morgon ringer klockan 8:00 och vi kliver upp för en morgonpromenad. I syfte att lära känna varandra ytterligare paras spelarna ihop med en samtalskompis som de ska prata med under promenaden. Efter promenad och frukost är det dags för dagens första träningspass med fokus på Förhindra speluppbyggnad.  Tillbaka i stugorna äter vi lunch och har lite fritid innan vi åker tillbaka till fotbollshallen igen - eller ja, vi hinner med ett kort stopp för att handla godis också!  På kansliet delar vi upp oss i grupper utifrån lagdelar för att diskutera gruppvis om de olika rollernas uppgifter i spelets olika skeden. Blir många bra, kloka och intressanta diskussioner! 

 

Efter det passar vi på att ta lagbilder när vi är samlade (nästan) hela gruppen! Dagens sista träningspass ligger fokuset på Fasta situationer men avslutas med lite roliga, och till viss del märkliga, lekar som skapar mycket skratt! Efter det drar vi tillbaka till stugorna för dusch, ombyte, middag och lag-häng. Vi pratar om lite svårare saker och utmaningar man stöter på mentalt men avslutar med att skriva positiva ord på lappar som resulterar i att alla får med sig hem en lapp full med fina och stärkande ord från sina lagkamrater! 

 

Söndag är det uppstigning kl 7:00 och ny morgonpromenad med nya samtalskompisar! Många trötta denna morgon men efter frukost så är vi redo för sista träningspasset där vi lägger lite extra fokus på Speluppbyggnad. Trötta men glada rullar vi hemåt innan lunch och innan vi ens har lämnat Lindesberg kommer önskemål om att snart få göra om det igen :-)

 
Huvudsponsorer
Sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten