Boka er till sommarens fotbollsläger här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Huddinge Idrottsförening
Fotboll

Skadevicup
2024-07-01 12:21
Gruppsegrare grupp 10

Årets sommarcup gick till Skövde och Skadevicup där 43 lag deltog i klass F13 (2011). Efter fyra matcher i varierande väder stod vi som gruppsegrare med full pott!

 

Men i 8-delsfinalen tog det snöpligt slut trots stort bollinnehav och många lägen ville inte bollen gå vår väg. Det är alltid tungt att åka ut i slutspel men den här gången var det extra tungt när vi hade ett sånt tydligt övertag. Men så är fotboll ibland och efter torkade tårar så kommer vi kunna se tillbaka på den här helgen med glädje. Vi har fått mycket kvalitetstid ihop där vi har hunnit med bad, grill, frågesport och massor med ovärdeligt häng tillsammans! Sovit gott har vi gjort på Skövde Vandrarhem och fint roddat av våra lagledare! Nya snygga träningsoveraller och matchshorts har vi fått tack vare sponsring från Hälsa Hemma <3

 

Vi har spelat en fin fotboll där vi många gånger lyckas följa vår plan och vi har sett en hel del magiska mål. Vi har blivit ännu mer samspelta, vi hittar varandra med passningar och täcker upp för varandra på ett fint sätt. Vi har tagit ett stort kliv framåt i vår utveckling och ser fram emot att få fortsätta på den vägen i höst!

 
Huvudsponsorer
Sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten