Boka er till sommarens fotbollsläger här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Huddinge Idrottsförening
Fotboll

För dig som är medlem i Huddinge IF

Tillsammans med en rad olika samarbetspartner så har vi förmånen att kunna erbjuda dig som medlem i Huddinge IF förmånligare priser på olika produkter, tjänster & medlemskap. 

 

Samtidigt som ni utnyttjar något av nedan så får vi i föreningen även en kickback på det beloppet ni betalar. Så samtidigt som ni handlar till ett subventionerat pris så bidrar ni även till föreningen!

 

Tipsa gärna er kompisar i föreningen om att denna sida finns!  

Happy Golfer X Huddinge IF

Vi har nu inlett ett samarbete med Happy Golfer som ger alla våra medlemmar chansen att starta golfkarriären med att ta grönt kort på plats hos Happy Golfer Sthlm eller online.

 

Dessutom får juniorer upp till 21 år chansen att bli medlemmar till ett förmånligare pris.
Vid varje köptillfälle erhåller vår förening en kickback, vilket bidrar till att stärka föreningens ekonomi.

 

Här hittar ni all information om erbjudandet: https://www.happygolfer.se/forening

 

 

 Så här gör ni för att ta del av erbjudandet:
 1.  Ange förening och förenings koden: HIF001
 2.  Fyll i personliga uppgifter.
 3.  Välj det erbjudande du vill ta del av

Speedy Socks!

Speedy Socks erbjuder greppstrumpor som hjälper fötterna och förhindrar att de inte ska glida runt i fotbollsskorna. Deras strumpor förhindrar blåsor och skavsår samt fotsvamp, detta eftersom materialet är anpassat för att foten ska kunna andas. Deras strumpor hjälper även fotbollsspelarna att kunna göra snabbare riktnings förändringar och att man kan accelerera snabbare i sina löpningar. Med blixten på strumporna är man inte bara snabbare, man känner sig även snabbare. "Vi har fotbollsspelare som använder våra strumpor som spelar i allsvenskan och superettan. Vi har uppmärksammat er klubb och ni har väckt vårt intresse att bidra till en bra fotbollssäsong. " 

 

Med KODEN: HUDDINGEIF150 
Får man köpa dessa strumpor till priset 150 kr istället för ordinarie på 249 kr. 

 
Huvudsponsorer
Sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten