Boka er till sommarens fotbollsläger här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Huddinge Idrottsförening
Fotboll

Knattefotboll 2024!

Nu öppnar anmälan till Huddinge IFs knattefotboll 2024!

 

Anmälan görs HÄR! Välj Knatte 2018 och den dag som passar er. 

 

Det är nu snart dags för knattefotbollen att flytta ut igen för barnen födda 2018. Knattefotbollsskolan är starten på Huddinge IFs verksamhet där våra 5-6 åringar får känna på hur det är att spela fotboll. Under den första perioden i fotbollsutvecklingen är det viktigt att barnet börjar upptäcka fotboll på ett lekfullt sätt för att skapa förståelse och inre motivation. Generella rörelsemönster samt enklare teknik lärs in med leken i centrum för att skapa motivation hos barnet - vi vill att fotboll ska vara roligt! Efter knattefotbollen i höst är det dags för barnen födda 2018 att börja bilda lag med ideella föräldratränare. Vi kommer under knattefotbollen att introducera de intresserade vårdnadshavarna till ledarrollen! Vill du bli ledare? Kontakta kansliet!

 

Vi tränar en dag i veckan där ni får välja på torsdag, lördag och söndag (exakta tider kommer senare). Samtliga träningar är på Källbrinks IP! Vår knattefotboll leds av våra unga ledare som själva spelar fotboll i Huddinge IF och är utbildade av RF-SISU. Anmälan sker via länken nedan. Har man deltagit på knattefotbollen under hösten och fått en plats sparad eller deltagit på vinterknatten behöver man INTE anmäla sig igen!

 

 

PS! Det finns fortfarande plats kvar på vår vinterknattefotboll! Vi tränar på söndagar i Solfagraskolan fram till slutet av mars. Anmälan till vinterknatten finns via länken ovan. Scrolla ned till “Vinterknatte 2018”

 

Vid frågor och funderingar vänligen kontakta kansli@huddingeif.se

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Huddinge IF, 11/07 11:54 
Huddinge IF, 12/06 15:11 
Huddinge IF, 05/06 16:00 
 
Huvudsponsorer
Sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten