Boka er till sommarens fotbollsläger här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Huddinge Idrottsförening
Fotboll

Välkommen till Huddinge IF F2011

Vi är ett gäng tjejer som tycker det är jättekul att spela fotboll, gärna så ofta som möjligt. Vi tränar ca 2-3 ggr i veckan på vintern och 3 ggr/vecka på vår/sommar/höst. Vi försöker delta i olika cuper/turneringar och vi spelar gärna träningsmatcher mot andra F2011-lag. Vi har flera lag i S:t Erikscupen vilket innebär spel varje helg när den drar igång i vår.

Vi har alla olika bakgrund och fotbollsvana och arbetar därför med att träna på en nivå som passar varje individ. Det innebär att även nybörjare är välkomna i vårt lag då vi ser till att de utvecklas.

Har du några frågor kring laget får du gärna kontakta Johan Kingstedt ( tel: 0739-300412 eller mail: j.kingstedt@gmail.com)

Dela matchen, dela upplevelsen - Min Fotboll
2024-02-06 09:51

Följ Huddinge F2011 via Min fotboll - läs mer om Min Fotboll och ladda ner appen här:

Min Fotboll - Svensk fotboll

 

Alla på matchen hjälps åt att fota, filma, kommentera och livesända via appen, och alla där hemma kan följa och heja på.
Tillsammans skapar vi en härlig bevakning av matcherna, och allt innehåll samt statistik samlas på sidorna för varje match, serie, lag, klubb och distrikt.

 
Huvudsponsorer
Sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten