Välkommen till Huddinge IF F2011:svart

F2011:svart består av ett härligt gäng spelare och tränare som älskar att spela fotboll!
Här hittar du en utbildande, utvecklande, inkluderande och rolig fotbollsmiljö med erfarna tränare och huvudtränare med UEFA C licens. Laget tränar året om och samarbetar med andra lag i föreningen för att tillsammans skapa en stimulerande och hållbar flick- och damfotboll. Här finns också möjlighet till träning och föreläsning med externa kunniga utbildare inom fotbollens olika färdigheter. Utöver matcher och träningar träffas laget ofta på gemensamma lagaktiviteter. Under 2024 kommer F2011:svart spela i div 1 och div 3.

Nyfiken på att veta mer? Välkommen att höra av dig med frågor eller förslag på träningsmatcher och samarbeten till huddingeif.f11@gmail.com. Under länken Dokument finns också 2024 års planering.

Är du vår nästa lagkompis? Kontakta vår huvudtränare för provträning.

>> Följ oss på instagram <<

Vi söker sponsorer
2024-02-15 08:34

F2011:svart söker nya sponsorer för att kunna få större möjligheter till att utvecklas ännu mer genom att tex kunna åka på fler cuper och träningsläger eller köpa in material och tjänster. Är du intresserad av att hjälpa till? Hör av dig!

Sanktan 2024
2024-01-28 19:16

2024 deltar vi med lag i div 1 och div 3!  Vi ser fram emot många roliga, spännande och utvecklande matcher mot duktiga lag.

Silver i Täby Blixten
2024-01-28 18:46

Fem matcher i ett blixtrande tempo under förmiddagen spelades i Täby. Vi började en aning yrvaket men spelar upp oss och kommer in i det spel vi vill ha.

I planeringen hade vi lagt in två futsalcuper, som en krydda under den långa vintersäsongen och kommer hem båda gånger med en silvermedalj runt halsen. Vi kan inte vara annat än stolta över det!

Träning med Jonathan de la Fuente
2024-01-21 20:30

Vi hade återigen förmånen att få träna med en erfaren futsaltränare. Denna gång var det Jonathan de la Fuente, assisterande tränare i Hammarby futsal och målvaktstränare för herrarnas dövlandslag som gästade oss. Ett bra träningspass med fokuserade tjejer och många bra tips som vi kommer ha nytta av både på futsalplanen och fotbollsplanen. Vi är väldigt tacksamma över möjligheten att få gästas av olika duktiga tränare - alltid nyttigt att höra en annan röst!

Träning med Madelene Göras
2024-01-16 21:58

Nu startar vi upp en ny omgång träningar med Madelene Göras på Goeras. Alltid lika uppskattat av våra spelare och det finns ingen som är bättre på, att med inlevelse utveckla bollbehandling. Perfekt att köra inomhus under vintern när tillgången på bra planytor varierar. Men framförallt lika kul och lärorikt varje gång!

Silver i Stuvsta Indoor
2024-01-07 21:57

En silverpeng fick vi med oss hem från Stuvsta Indoor. Vi kan inte vara annat än glad och stolta över den då vi har lite tidigare erfarenhet av futsal och väldigt få futsalträningar i benen. Vi tackar alla våra motståndare för bra och roliga matcher! Tack också till publik, domare och arrangör för en kul cup!

Futsalträning med förbundskapten i futsal
2023-12-04 08:47

Kul och lärorik träning i futsal med Sibel Göker! Sibel är förbundskapten för damlandslaget i futsal för döva och även aktiv som spelare i Hammarby futsal damlag. En gedigen erfarenhet som är väldigt inspirerande och nyttigt för oss att få ta del av! Tack Sibel för att du kom och höll i ett träningspass med oss!