SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Huddinge Idrottsförening
Fotboll

Stureby FF
1 - 0
Huddinge IF
Stureby FF1 - 0Huddinge IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 11 maj, 12:00
Plats:Gubbängens IP 1
Tävling:
Matchnummer: 040107027
Samling:10:30
🟡Stureby FF - Huddinge IF 1-0
2024-05-12

Efter en jämn spel- och chansmässig första halvlek, så hanterar vi helt enkelt inte en bättre motståndare i andra. Stureby rullar boll riktigt bra och har en vass forward i #18, som också kommer vara den som på ett genombrott gör matchens enda mål. 

 

Huddinges XI: Berg - Linnéa, Thea, Tessi, Kicki - Jessi, Darine, Carro - Vilma H, Evelina, Sanna

                       (Rozin, Elin, Lelle, Vanessa, Sarah)

 

Huddinge har under den första halvleken en hel del bra ingångar till attack. Stureby står högt med backlinjen och vi har flertalet lägen att enkelt kunna sätta in bakom, men beslut och kvalitet sviktar lite idag. Samtidigt ges det inte mycket tid på boll för något av lagen då mittfältskampen är rejäl och bra. 

Lite väl många passiva Huddingespelare på andrabollar efter 50-50-lägen kan tyckas. Det kan också tyckas att det är lite trist när framför allt Darine blir avblåst varenda gång vid bollvinst. Hallå div.2?

Efter ett bra läge för Evelina i min.19 efter förarbete Kicki skapar Huddinge matchens första egentliga farlighet. Avslutet renderar i en hörna. 

26.e minuten och hemmalaget har sin första stora chans. Man är runt på sin vänsterkant och hittar ett bra inspel men avslut över. 

Tessi är framme så som Tessi brukar vara framme och denna gång blir det ingen smörpass utan ett bra avslut som visslar strax utanför målramen. 

Halvleken avslutas med ny bra chans för Stureby, men stabile Berg är med på noterna och greppar bollen. 

 

Byte i paus när Lelle kommer in för Vilma H. Men det är inte mycket ordnat framåt för Huddinge i denna den andra halvleken. Vår vana trogen att alltid höja oss i andra gäller icke idag. Stureby är bättre på det mesta och känns betydligt mer påkopplade än sin motståndare. Pressavstånden fungerar inte alls. Vi står lite på mellis hela tiden och blir till och med straffade med bollar genom oss centralt i banan. 

Två bra räddningar av Berg dryga kvarten in. Ströchanser framåt. Dryga timmen spelad när vi står lite spretigt i backlinjen och rappe #18 får bra boll igenom och sprintar ifrån Huddingeförsvaret. Distinkt bra avslut intill första stolpen och 1-0. 

Huddinge kommer ur greppet sista kvarten och det är tryck nu framåt. Det raddas upp några hörnor. Det kampas lite i ytterkorridorer. Det tråcklas och vrids i centrala ytor. Men vi är fasligt oheta på att skapa den där målchansen och då vinner man inga fotbollsmatcher. 

Straffsituation när Jessi får inspel från vänster och blir helt sonika nerriven i straffområdet. Ingen åtgärd. 

 

Huddinge inkasserar sin första förlust för året. Bara att bita ihop och sätta det gemensamma fingret på vad detta berodde på. Att Stureby spelade bra fotboll, det råder det inget tvivel om. Men det ska vi väl kunna hantera?

 

Stureby FF - Huddinge IF 1-0

                                 xG xx.xx - xx. xx

                          publik: nämen ganska många i kalasvädret


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 11/5 12:00
1 - 0  
Tor 9/5 12:00
0 - 6  
Lör 4/5 13:00
3 - 0  
Sön 28/4 18:00
0 - 1  
 
 
Huvudsponsorer
Sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten