SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Huddinge Idrottsförening
Fotboll

Huddinge IF
5 - 1
Stuvsta IF
Huddinge IF5 - 1Stuvsta IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 01 juni, 13:00
Plats:Källbrinks IP 3
Tävling:
Matchnummer: 040107045
Samling:11:30
🟡Huddinge IF - Stuvsta IF 5-1
2024-06-02 13:17

Lokalderby när Huddinge gästas av laget nästgårds, Stuvsta IF. En poäng skiljde lagen inför match och Stuvsta hade chans att ta över fjärdeplatsen i tabellen vid händelse av vinst här. 

Så blev det icke utan Huddinge gör en riktigt solid insats och var det starkare laget matchen igenom. 

Huddinges XI: Berg - Lilli, Tessi, Elin, Kicki - Jessi, Darine, Evelina - Lelle, Sarah, Sanna

                       ( Thea, Vanessa, Clara, Vilma)

 

Huddinge rivstartar och skapar första farligheten i min 3. Boll ut på Sanna som är igenom men avslut blockas ut till hörna. Fin kvalité i vanlig ordning på Eves hörnor och här möts den av Tessi som distinkt nickar in ledningsmålet. Smakstart!

Dubbla chanser när bägge våra wingers, Lelle och Sanna har varsin finfin möjlighet. Stuvsta är inte oävna heller och har en riktigt rapp ytterspringare. Hon är runt och förbi både Lilli och Tessi men bollen är inte förbi Berg i målet. 

Huddinge svarar på detta genom att hitta en vass kontring där Jessi säter upp Sanna med ett bra genomspel. Nära nära men bollen ut till hörna. 

 

Nästa läge som skapas så agerar Sanna istället framspelare. Boll till Evelina som drar till rakt framför mål från ca 20 m. Bollen i ribban och över. 

Byte Huddinge när Sarah, som vi äntligen börjar få igång, skulle matchas sparsamt i inledningen. In kommer Vanessa som får tjänstgöra som 9.a. 

Det är också Vanessa som ligger bakom 2-0. Hög bollvinst och pass till Sanna som behärskat rullar in bollen från nära håll. 

På vippen till 3-0 strax före paus. Boll från Jessi till Sanna som tar sig fram till ett bra semi-friläge. Bollen går tätt utanför. 

 

Min 51 och Eve står på boll vid inläggsfrispark. Förmodligen ett skottförsök...men den plockas ner vackert av Sarah som har dels dykt upp på planen till andra halvlek igen, dels dykt upp helt fri framför målet. Dessvärre felvänd och skott hinner blockas till hörna. 

3-0 kommer tillslut och det är Sanna igen. Bollvinst högt...avancemang....mål. 

Minsann blir det inte ett HATTRICK också när Elin hittar en blixtsnabb omställningsboll igenom till Sanna. Bra fart och kraft i genombrotten matchen igenom från vår #7 och kyliga avslut. Denna gång från nära håll mellan benen och in i mål. 

 

Reducering 4-1 med 20 min kvar att spela. Huddinge får inte bort bollen och det fås både en och två chanser innan ett pricksäkert avslut för att Berg får se sig besegrad. 

Det går inte många minuter innan Huddinge är framme igen och hotar. Frispark från Evelina som lyfts in på, dagens bäste, Kicki som kommer perfekt in i ytan...men nicken går utanför. 

Thea, Clara och Vilma byts in sista 10-12 min. Vilma hade fått uppdraget att göra ett kort inhopp idag i slutet av matchen och då direkt göra mål. 

Sagt och gjort. Vackert serverad av Jessi sprintar Vilma igenom och stänker dit 5-1. 

Clara borde fått en assist när hon hittar ett instick på Sanna...men målvakt kommer ut bra och avstyr. Stuvsta-back kommer felvänd på returen och pangar iväg en projektil till hörna. Det är dock ingenting jämfört med den projektil Kicki skickar i omloppsbana på den följande hörnan....

 

Skön stabil och odiskutabel vinst. Vi står rätt i form och vi hanterar våra roller bra. Vi skapar fina ingångar till attacker och även om vi har lite mer att hämta i påfyllnaden i dessa skeden, så fungerar attackerna igen. Där var Sanna vassast idag och stod för en hel del utöver sitt, efterlängtade, HATTRICK. 

 

Huddinge IF - Stuvsta IF 5-1 

                          xG 3.21 - 1.33

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 8/6 14:00
1 - 1  
Lör 1/6 13:00
5 - 1  
Lör 25/5 12:00
0 - 0  
Lör 18/5 13:00
2 - 4  
 
 
Huvudsponsorer
Sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten