SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Huddinge Idrottsförening
Fotboll

Hanvikens SK
1 - 1
Huddinge IF
Hanvikens SK1 - 1Huddinge IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 08 juni, 14:00
Plats:Trollbäckens IP 1
Tävling:
Matchnummer: 040107053
Samling:12:30
🟡Hanvikens SK - Huddinge IF 1-1
2024-06-09 19:56

Rejäl plump i protokollet och på tok för få bläckplumpar i målprotokollet. Ganska jämn första halvlek följs upp av ett mer påkopplat Huddinge i andra. Det räcker inte för att åka hem från Trollbäcken med 3p dock. 

Huddinges XI: Berg - Lilli, Tessi, Elin, Kicki - Jessi, Darine, Evelina - Vilma, Sarah, Sanna

                      ( Carro, Lelle, Clara, Vanessa, Thea )

 

Det hinner knappt gå en minut innan vi får matchens första vassa målchans. Frispark en bit utanför straffområdet....som icke förvaltas. 

Sanna kvistar iväg på en bra snabbt slagen frispark från Tessi och jätteläge. Strax innan detta har Hanvikens bäste för dagen varit iväg på ett riktigt bra genombrott, men tillslut kommit helt ur vinkel och Huddingeförsvar och Berg kan reda ut. 

Ännu en farlig frispark för Huddinge och denna gång är det Tessi som exekuterar. Blockas/styrs till hörna. 

Matchens fösta mål kommer när Hanviken sätter iväg en långboll och det springs i djupet. En lite rörig situation uppstår med lite motlägg och hopslag. Boll och spelare kommer runt Berg och bollen rullas mot mål...och in i detsamma trots Lillis försök att avvärja. 

 

En temposvag första halvlek där inget av lagen står för ett kvalitativt spel. Presspel är segt. Bolltempo är segt. Beslut är sega. Innan vi får halvtidsvilan för att surra igenom vad som pågår så skapar Sarah kvitteringschans när hon virkar in boll till Evelina som inte får till avslutet helt. 

 

Mer tryck i grejerna från Huddinge i andra halvlek. Lelle, som kommit in för Vilma, sätter upp Evelina och det är riktigt nära från nära håll att vi hittar den där kvitteringen. 

När det så äntligen kommer så är det ett rejält avslut från Sanna. Serverad av Jessi trycker hon in bollen högt i bortre. Vackert! 

Svettigt värre dock när Hanviken replikerar omedelbart. Starkt genombrott igen från vänsterkanten och man är i stort sett förbi och runt Berg...som ändå kommer tillbaka i situationen och kan rädda till hörna. Enormt starkt gjort. 

Härifrån är det sedan bara Huddinge för hela pengen. En hel radda hörnor, skott på andrabollar. Vi ser en konstspark av Kicki som förtjänar ett bättre öde än att gå över. 

Evelina och Vilma har varsin kalaschans. Sanna skjuter och stretar på. 

Men...det vill sig inte. 

 

Hanvikens SK - Huddinge IF 1-1

                             xG 1.09 - 2.56

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 8/6 14:00
1 - 1  
Lör 1/6 13:00
5 - 1  
Lör 25/5 12:00
0 - 0  
Lör 18/5 13:00
2 - 4  
 
 
Huvudsponsorer
Sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten