SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Huddinge Idrottsförening
Fotboll

Telge United FF
0 - 6
Huddinge IF
Telge United FF0 - 6Huddinge IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 09 maj, 12:00
Plats:Södertälje Fotbollsarena
Tävling:
Matchnummer: 040107063
Samling:10:30
🟡Telge United FF - Huddinge IF 0-6
2024-05-09

En rekordtidig ledning ställde till det rejält för Huddinge under den första halvleken. 0-1 efter en galet snabbt och bra anfall och Evelina sätter 0-1 24 sekunder in i matchen. 

Bra tryck fortsättningsvis från bortalaget...men sedan en lååång period i mitten av halvleken där det icke jobbas som det ska jobbas. Backlinjen håller dock fokus och ligger konstant rätt i positioner och tar bra beslut i sina avvägningar. 

Dessvärre tappar vi en av dessa fyra när Vilma måste kliva av efter en halvtimme då en baksida drar till. Inte bra för oss och givetvis trist för Vilma. 

För Huddinges del så vaknar matchen till efter att hela första halvtimmen spelats. Det är 2x Vilma i fokus. Vilma H gör 0-2 och löser lite knutar för oss. Detta på en bra boll från Jessi, vår offensive mittfältare som skapar så mycket hot med sina genomspel. Idag står hon för inte mindre än f y r a assist. Galet bra. 

Precis före paus är det dock Tessi som står för förarbetet när hon sätter upp Vilma H för 0-3. Mellan målen har vi alltså tvingats lyfta av Vilma A-L. Ut med Kristin på Vilmas ytterbacksplats och in med Thea i mittförsvaret. 

 

Bättre fart i beslut och bollflytt redan från start i andra. 5 min och Darine gör sitt första mål när hon med vänstern minsann drar till och får in bollen via målvakt. Rättvist att vår urstarka 6.a får hamna i protokollet efter slit match efter match. 

Huddinge har bollen i ribban två gånger om. Jessi har ett bra avslut i överliggaren och något senare kommer Tessi i en finfin rajd genom hela Telge. Bra avslut och klockrent i ribban. Jessi fångar upp retur och tror nog att hon har satt den...när en målvakts-tå vill annat. Attans!

0-5 kommer när, japp Jessi, sätter en boll på Sanna som kommer helt ren och rullar in behärskat. 

Nära 6.a när Evelina hittar Tessis huvud med en bra frispark. Bollen tätt utanför. Alltid fina bollar på fasta från Eves fötter. Bra i rollen som offensiv fördelare i det öppna spelet och idag står hon för många fina instick för våra wingers att gå på. 

Lelle avslutar målskyttet idag med bra placerat skott efter fint genombrott. Bollen träffar lite klassiskt hjulet i målburen och det är för ett ögonblick oklart om det var mål eller inte. Men givetvis var det det och domaren tar också mycket riktigt det beslutet. 

 

Matchen slutar 0-6 och vi tar ännu en 3p.are. Bra start i seiren, helt klart. Kul med många olika målskyttar idag. Vila nu en dag innan det är dags igen. 

 

Telge United FF - Huddinge IF 0-6 

                                           xG 0.14 - 5.79

publik: nöjda med att få sitta på en riktig läktare för en gångs skull


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 11/5 12:00
1 - 0  
Tor 9/5 12:00
0 - 6  
Lör 4/5 13:00
3 - 0  
Sön 28/4 18:00
0 - 1  
 
 
Huvudsponsorer
Sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten