SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Huddinge Idrottsförening
Fotboll

Huddinge IF
3 - 0
Mälarhöjden-Hägersten FF
Huddinge IF3 - 0Mälarhöjden-Hägersten FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 15 juni, 13:00
Plats:Källbrinks IP 3
Tävling:
Matchnummer: 040107058
Samling:11:30
🟡Huddinge IF - Mälarhöjden-Hägersten FF 3-0
2024-06-16 11:04

Lite berg- & dalbana i Huddinges poängskörd senaste tiden. Trots bra grepp om matcher så har det inte bärgats 3p.are där man kan tycka att borde ha gjorts. Å andra sidan har vi nu i och med mötet här idag, spelat hälften av matcherna i årets serie och skrapat ihop 21p av 33 möjliga. Ändå bra jobbat för en nykomling och kanske bättre än vad man kunnat hoppas på inför säsong. 

Dagens XI: Berg - Valentina, Kristin, Tessi, Kicki - Jessi, Darine, Carro - Vilma, Sarah, Sanna

                 ( Thea, Elin, Lilli, Eve, Lelle)

 

Jupp...den skarpsynte noterar en debutant i Huddinge. Valentina, ny i veckan från Tyresö FF, Två veckor i laget och sedan bara att hoppa i på den djupa sidan och starta här vs Mälarhöjden. Tufft för en ung spelare...men jäklar vad hon hanterade det bra!

 

Det är en fartfylld och bra första halvlek. Första farligheten tillskrivs hemmalaget och det är just Valentina som hittar fram med en bra boll på Sanna som tar avslut. Några minuter tickar på upp mot 10 när det skapas läge igen. Bra ingång när Carro vickar sig fram och hittar en genomskärare på Vilma...som inte riktigt kommer in i bollen och läget och bollen rinner iväg.

Bra grepp om händelserna och fler Huddinge-chanser. Tessi kommer upp bra på en Jessi-hörna...men nicken tätt över. 

Ännu närmare är det strax efter när Sarah vänder bort några försvarare och är helt ren framför målvakt....men skyfflar bollen rakt på och det skopas tacksamt. 

 

29 min och Mälarhöjden har sitt första skott mot mål, dock en bra bit utanför. Annars en lugn dag på jobbet för Berg, som kunde räkna ihop till noll skott på sig idag. 

Kring 30-strecket avgörs matchen mer eller mindre. Kicki tar fram spelet och hittar upp på Sarah som med en läcker skarv sätter upp Sanna för genombrott. Sanna vinner duellen och kommer in ensam med målvakt och rullar kallt bollen i bortre till 1-0. Klang & jubel!

Halvannan minut senare så ska det väl ringa igen när vi från andra kanten sätts upp i jätteläge. Öppet mål för Vilma men noll senap på tillslaget och bollen kan räddas av back på mållinjen och skickas undan. Nästan identiskt läge direkt när Sanna denna gång sätter in på Jessi som tagit boxlöpet. Hon möter bollen hårt och distinkt och sätter den där vi ska sätta den i såna lägen. 2-0. 

 

Andra halvlek kontrollerar vi hela vägen. Det handlar mest om långa bollar från gästerna och försök till löp in bakom, vilket dom inte får till idag. Huddinge får stora ytor att spela i och det gör man säkert och bra. Vi står bra i vår form och spelar precis som vi vill och ska spela. Sanna och Vilma är framme vid varsin bra målchans utan utdelning. Byten sker och Evelina och Lelle kommer in. Magiskt inhopp då dom ligger bakom 3-0 efter ca 20 sek på planen. Lelle framspelare. Eve målskytt. 

 

Matchen spelas av utan att något mer nämnvärt händer. Stabil bra seger för Huddinge där det inte är något snack om saken egentligen. Sista uppgiften före sommarledighet på onsdag innan vi går i sommar-depå. 

 

Huddinge IF - Mälarhöjden 3-0

                               xG 3,97 - 0,08

          gula kort(!) 5 - 1……………


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Ons 19/6 20:00
1 - 2  
Lör 15/6 13:00
3 - 0  
Lör 8/6 14:00
1 - 1  
Lör 1/6 13:00
5 - 1  
 
 
Huvudsponsorer
Sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten