SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Huddinge Idrottsförening
Fotboll

Hanvikens SK
8 - 0
Huddinge Idrottsförening
Hanvikens SK8 - 0Huddinge Idrottsförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 10 februari, 18:30
Plats:Tyresövallen
Serie:Träningsmatcher
Samling:17:45, Tyresövallen
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Denna aktivitet är endast för kallade spelare!

Detta är en träningsmatch där vi tar en liten avgift för att finansiera eventuella domarkostnader och planhyror.
Det är ingen stor kostnad, utan det handlar om 25 kr per spelare. Summan ska betalas i samband med att man tackar JA annars så går platsen till någon annan.
Swisha till Fredrik Karlsson 070-239 92 37

Träningsmatch 11-manna.
Matchtid: 2x40

Samling 17:45 för uppvärmning, genomgång etc.
Matchstart: 18:30

Svara på kallelsen så snart som möjligt.
Tung storförlust mot Hanviken
2024-02-10 21:48

Under veckan som gick har vi övat på speluppbyggnad och motsatsförhållandet förhindra speluppbyggnad. I dagens match på uppvärmda Tyresövallen mot seriekonkurrenten Hanvikens SK blev det mest det senare, förhindra speluppbyggnad. Det blev en tung förlust med hela 0-8 då det rann i väg i andra halvleken. I halvtid stod det visserligen 0-2 men hemmalaget hade ett massivt spelövertag och kom gång på gång in i sista tredjedelen och vår målvakt Axel Andersen fick göra många kvalificerade räddningar. Vi hade stora problem att komma in i sista tredjedelen och kom bara in ett fåtal gånger. Förra året hade vi en liknande upplevelse då Ösmo IK gav oss en rejäl fotbollslektion så vi fick återvända hem till Huddinge med en 0-10 förlust. Väl i serien tog vi fyra av sex poäng mot dem. Vi får nu slicka såren, träna hårt och komma igen. Ett citat från Muhammad Ali passar bra att tänka på efter en tung storförlust "You dont lose if you get knocked down; you lose if you stay down."

 

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer
Sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten