SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Huddinge Idrottsförening
Fotboll

Stuvsta IF 2
6 - 1
Huddinge IF P16 US
Stuvsta IF 26 - 1Huddinge IF P16 US

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 02 juni, 16:00
Plats:Visättra IP 1
Tävling:
Matchnummer: 151556049
Samling:15:00, Visättra Sportcenter
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Samling 15:00 för uppvärmning, genomgång etc.
Matchstart: 16:00

Svara på kallelsen så snart som möjligt!

OBS! Då många känner spelare i motståndarlaget Stuvsta vill vi poängtera att information om vår formation, hur vi spelar och vilka som spelar inte ska delas med dem.
Förlust mot Stuvsta
2024-06-02 18:56

Vi åkte på bortamatch till Visättra IP för att möta lokalkonkurrenten Stuvsta IF. Ett Stuvsta som hade med nio spelare som spelade division 1 match så sent som i fredags. Dessutom har två av deras spelare under säsongen spelat matcher i kvalserien för födda 2006. Det var med andra ord ingen lätt uppgift för ett lag som kämpar i nedre delen av division 2. Vi tog oss an denna tuffa uppgift på ett bra sätt. Vi spelar mer eller mindre jämnt med motståndarna i den första halvleken och ligger under med 0-1 i halvtid efter ett långt skott som letade sig in i mål. I den andra halvleken tar hemmalaget över lite då orken börjar tryta och med det så fattas inte alltid de bästa besluten. När slutsignalen ljuder står det 6-1 på resultattavlan, men vi ska vara stolta över vår insats. Amadeus gör vårt mål när han påpassligt stöter in en retur. Nästa match, som är sista matchen innan sommaruppehållet, spelas fredagen 7/6 på Källbrinks IP mot tabelltvåan Västerhaninge IF. 

 

Gult kort: Mikael M

 

Målet: Amadeus

 

 

 

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer
Sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten