Boka er till sommarens fotbollsläger här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Huddinge Idrottsförening
Fotboll

Välkommen till Huddinge IF
 
Trevlig sommar!
2024-07-11 11:54

Vi vill passa på att önska alla en fin sommar! 

 

Kansliet är under v.29 & 30 helt obemannat och kan därför ej ta emot besök och svarstiden på mail kommer att dröja. 

 

Vi kommer att återkoppla på ärenden så snart det går. 

 

För att ligga steget före: 

Det kommer säkerligen uppkomma många frågor gällande status på omläggningen av Källbrinks 11-spelsplan. I dagsläget skall den vara klar i slutet av v.32. 

Så snart vi får mer information kommer vi löpande att informera er. 

 

Glad sommar önskar Kansliet

Huddinge IF startar F17 Akademi inför säsongen 2025
2024-07-02 21:33

Vi inom Huddinge IF är stolta över att tillkännage uppstarten av vår nya F17-Akademi inför säsongen 2025, som komplement till vårt redan annonserade F15A.

 

Denna satsning kommer att ha en grund i dagens Dam-juniorer och de mest ambitiösa spelarna i den truppen kommer att utgöra stommen i vårt nybildade F17-lag.

 

Är Du intresserad av att vara en del av vår nya F17 Akademi?

Vi välkomnar redan nu intresseanmälningar inför kommande provträningar och laguttagningar.

Mer information om dessa tillfällen kommer att publiceras inom kort.

Skicka din intresseanmälan till: akademi@huddingeif.se

 

Håll utkik på vår hemsida för uppdateringar och ytterligare detaljer.

 

Vi ser fram emot att välkomna ambitiösa och talangfulla spelare till vår akademi och följa deras utveckling på vägen mot framgång!

 

Huddinge IF:s Flickfotbollsakademi 2025
2024-06-12 15:11

Det är med stor glädje och entusiasm vi tillkännager uppstarten av Huddinge IF:s Flickfotbollsakademi 2025. Detta initiativ syftar till att ge unga tjejer den bästa möjliga starten i sin fotbollskarriär genom att erbjuda högkvalitativ träning, utvecklingsmöjligheter och en miljö där glädje och utveckling står i fokus.

 

Vår Flickfotbollsakademi är mer än bara en plats för fotbollsträning – det är en gemenskap där unga tjejer kan växa, både som spelare och individer. Genom att erbjuda utbildade tränare, fler träningstillfällen och en miljö som kombinerar utveckling med glädje, skapar vi de bästa förutsättningarna för våra spelare att nå sina drömmar. Vi ser fram emot att välkomna ambitiösa och talangfulla spelare och följa deras resa mot framgång.

 

Implementeringen av Flickfotbollsakademin är redan påbörjad och mer information kommer löpande. Är du intresserad av att ingå i Huddinge IF F15A, kontakta akademiansvarig Ethan Arancibia via mailadress akademi@huddingeif.se

Sommarcamper
2024-06-05 16:00

 

Varmt välkomna att anmäla era barn till fotbollsskolor och akademicamp på Källbrinks IP i sommar!

 

Om ni anmäler er till flera veckor nu så får ni halva priset på den andra veckan ni anmäler er till! 

 

Huddinge IF erbjuder sommarfotbollsskolor vecka 25, 26, 27 och 33 till alla barn födda 2017-2010. Fotbollsskolorna bjuder på en rolig vecka med mycket fotboll och leds av våra unga ledare. 

Vecka 26 och 33 erbjuder vi även akademicamp till de lite äldre spelarna, födda 2013-2010. Där ligger fokus på spelarutvecklingen tillsammans med föreningens akademitränare.  

Anmälan samt mer information hittar ni på denna LÄNK!

 

Kom och njut av en sommar på Källbrinks IP med massor av fotboll, glädje och gemenskap! 

 

Hör av er till kansli@huddingeif.se vid frågor eller funderingar. 

 

Nyhet för i år - en camp enbart för målvakter!
2024-06-04 11:39

Välkommen till anmälan för Huddinge IF´s  första akademicamp för målvakter, vecka 33. Detta görs i samarbete med Djurgårdens ungdomsverksamhet.

 

Kom och ta del av målvaktsutbildning på hög nivå! 

 

Huddinge IF´s akademicamp för målvakter är en möjlighet till att få professionell fotbollsutbildning, ledd av inspirerande och välutbildade instruktörer från Djurgårdens egna flick- och pojkakademi. 

 

Man är välkommen oavsett klubbtillhörighet!

 

Mer info och anmälan HÄR!

Huddinge IF har tillsatt en ny akademichef!
2024-06-03 15:24

Huddinge IF har tillsatt en ny akademichef i Ethan Arrancibia.

 

Ethan har verkat bland annat i Älvsjö AIK, Enskede IK, Hammarby IF, AIK och Tyresö.

Ethan är UEFA A-utbildad och är en strategiskt kompetent person, som kommer kunna ta vår Akademiverksamhet till nästa nivå.

Ethan kommer arbeta med att tighta till akademiverksamheten, och jobba nära tillsammans med akademitränare med utbildning, samt tillsammans med den operativa gruppen ansvara för uppstarten av det första akademilaget på flicksidan i Huddinge IF’s historia. Vidare kommer Ethan och den operativa gruppen arbeta för en uppstart av Förberedande Akademi för både Flickor och Pojkar 2011-2013 från och med 2025.

Mer information kring det kommer kommande löpande under sommaren.

 

Med den tidigare akademichefen Arvid Hagberg har Huddinge IF kommit överens om en förändring i hans uppdrag i föreningen. Arvid kommer från och med idag enbart fokusera på förarbete och eventuellt bildande och uppstart av en systerförening till Huddinge IF, nämligen Huddinge FF.

Detta för att vi ska kunna erbjuda organiserad seriespelsfotboll till de ungdomar som tar klivet ut i vuxenvärlden och behålla dem i Huddinge IF-familjen så länge som möjligt.
Mer om detta kommer också inom snar framtid. 

 

Ifall ni har några frågor så är ni välkomna att kontakta Anders Bergdahl & Daniel Blanco. Kontaktuppgifter hittar ni här!

7-spelsplanen & 5 spelsplanen
2024-05-23 16:04

För allas info! 

 

Från Lördag 25/5 är 7-spelsplanen på Källbrink åtgärdat och redo för spel igen. 

 

Från och med söndag 26/5 kommer reparation påbörjas av 5 spelsplanen Källbrink. Detta beräknas pågå i 4 dagar. De lag som har träningar på 5 spelsplanen under mån, tis & ons v.22 kan ta kontakt med kansliet för att hitta en alternativ spelplan och tid om intresse finns. 

 

Mvh 

Kansliet 

Nyheter från våra lag
F2011:Svart, 01/07 12:21 
P19A, 25/06 14:50 
P19A, 24/06 11:14 
 
Huvudsponsorer
Sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten