Boka er till sommarens fotbollsläger här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Huddinge Idrottsförening
Fotboll

Välkommen till Huddinge IFs officiella hemsida!

Vi är en renodlad fotbollsförening som har sin hemmaplan på Källbrinks IP. Vi har ca 1200 spelare och bedriver vår verksamhet för barn, ungdomar och seniorer. Vår verksamhet vilar på såväl bredd- som elitförberedande fotboll med vår akademi- och utvecklingsverksamhet på pojksidan. På flicksidan pågår arbetet att skapa en ordentlig bredd som vi kan bygga en spets ifrån så att fler tjejer stannar i fotbollen längre. Vi vill fostra spelare upp till våra seniorlag där herrarna spelar i div. 2 och damerna i div.2, för att ha kvar så många spelare som möjligt, så länge som möjligt.

Vi bedriver vår verksamhet med värdegrunden att Huddinge IF är en GLAD förening. Genom glädje, lärande, ansvar och delaktighet är vår ambition att vara det självklara valet för fotbollspelare i Huddinge Kommun och vårt närområde. Vi vill att våra medlemmar ska vilja stanna i vår förening och växa och utvecklas tillsammans med oss. Det går att läsa mer om vår värdegrund under fliken "värdegrund".

 
Huvudsponsorer
Sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten