Välkommen till Huddinge IF P2016:3!

Vår trupp består av 22 spelare från olika delar av Huddinge och närliggande kommuner. Vi tränar en gång per vecka vintertid och två gånger per vecka under säsong, på någon träningsplan inom Huddinge kommun.

Vi uppmuntrar att man håller på med flera idrotter parallellt med fotbollen.

Under 2024 kommer laget att delta i Sankt Erikscupen för första gången.

Träningsmatcher Stuvsta IF borta.
2024-02-11 15:51

På lördag eftermiddag var vi inbjudna till matchspel tillsammans med våra vänner i Stuvsta IF P2016:1. Storpublik och flera taggade spelare på plats.

Många fina prestationer sammanfattar eftermiddagen och vi tackar våra kompisar för inbjudan! Fler matcher är inplanerade under innesäsongen så att vi har något att längta till när vi trängs i Solfagraskolans gymnastiksal.

Bra jobbat alla!

/Ledarna

Välkommen till nya hemsidan!
2024-01-03 12:17

Hej,

Från och med nu finns vår nya hemsida här: https://www.huddingeif.se/start/?ID=459420

Uppdatera era länkar och ladda ned appen Sportadmin medlemsapp så att ni kan svara på kallelser etc.

Vi ses under fotbollsåret 2024!

Hälsningar,

/Ledarna