Huddinge IF Herr 2024

Vi ser fram emot en utmanande säsong i Div 2 Östra Svealand!

Premiären ser ut att bli mot mot klassiska Åtvidabergs FF på Kopparvallen den 31 mars (tiden är inte fastlagen ännu). Ralf Edströms "Bruket" som spelade allsvenskt 2015 och har 2 SM-titlar i bagaget blir en tuff värdemätare.

Följ oss även på Min Fotboll för resultat och live-streams!

Nästa motståndare: Viggbyholms IK, Stockholm Cup
2024-02-14 18:54

Nu drar tävlingssäsongen igång i form av Stockholm Cup som inleds med ett gruppspel. Övriga lag i gruppen förutom oss själva och Viggbyholms IK (div 2) är FC Stockholm (div 1) och Rinkeby United (div 4).

AFF-HIF 1-1. Läktarrapport från Robert Lindberg
2024-01-28 10:59

Ordentligt påpälsad i det nollgradiga vädret slipper jag för första gången frysa så tänderna hackar när jag besöker Södertälje fotbollsarena. Att Huddinge lyckas spela oavgjort mot Assyriska värmer förståss. Men att direkt hävda det är division 1-klass på årets HIF-upplaga, det är att dra alldeles för långtgående slutsatser.

Vi kommer till Södertälje med 21 spelare varav tre provspelare. Mest kännbart är att vi saknar skadade mittbackarna ... fortsättning på Svenskafans.com

Materialare sökes till Herr
2024-01-17 20:23
Herrlaget söker materialare!

Vi söker en ordningsam lagspelare som kan ta ansvar för material till spelarna och leverera hög service för att få spelarna att fokusera på sin uppgift - att utvecklas och vinna fotbollsmatcher! Förmodligen har du (annars kommer du att få det) ett brinnande Huddingehjärta som älskar fotboll och vill vara en bidragande faktor och viktig del av vårt lagbygge!

Uppgifter:

- Ansvara för lagets matchsställ, träningsutrustning, bollar och övrigt material

- Delta på träning och match (kvällstid)

- Ställa fram kläder inför match

- Packa och förbereda material/kläder inför träning/match

- Ta hand om tvätt och utrustning (tvättmaskin och torktumlare finns på anläggningen)

Personlighet: Ordningsam, punktlig, hjälpsam, socialt kompetent

Uppdraget äger rum på kvällar och helger.

Är du intresserad? Hör av dig till Sportchef Jakob: jakob.sauma@cleverex.se

Huddinge IF Herr