Boka er till sommarens fotbollsläger här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Huddinge Idrottsförening
Fotboll

Arrangemang med Huddinge IF

FOTBOLLSCAMP

Huddinge IF bedriver varje år camper under påsk, sommar, och höstlov.

 

Fotbollsskolorna är veckor fyllda med fotbollskativiteter för alla åldrar där fokus ligger på att ha en rolig vecka med andra som älskar fotboll. Fotbollskolorna är öppna för alla som är mellan 7-13 år gamla. Det är ett bra komplement till skolans firitds och att bara vara hemma.

 

Brasseskolan vecka 25 fylls Källbrinks IP med samba musik och det blir fokus på en mer teknisk fotboll, typiskt brasilianskt.

 

Akademicamper är öppna för spelare 11-14 år och riktar sig till de som vill träna med föreningens akademitränare på en högre nivå. På akademicamperna står fotbollsutbildningen i fokus vilket kräver mental närvaro och fokus av både spelare och ledare.

 

FOTBOLLSCUPER

Huddinge IF arrangerar varje år cuper på vår- och höstterminen.

 

Vårcupen är en 5-spelscup planerad strax innan Sankt Erikscupen drar igång. Den är perfekt för nya lag som vill göra sig bekväma på spelformen och som kick-off på seriespelet. 

 

Höstcupen är en 7-spelscup som äger rum efter höstledigheten. Den är perfekt för nybildade 7-spelslag som vill börja känna på spelformen samt för dem som annars har svårt att få till träningsmatcher under den stundande vintern.

 

HIF-dagen

Info kommer!

Anmälan till camper öppnar!
2023-11-24 11:19

Anmälan till våra fotbollscamper 2024 är ÖPPEN!

 

Klicka på Anmälan i menyn ovan för information och anmälan till varje enskilt camp.

 

Akademicamperna har begränsat antal platser så anmäl er snabbt för att inte missa förstaklassig fotbollsutbildning!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsorer
Sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten