Arvid Hagberg med ny roll i Akademin!
2024-01-18 11:18

Det har varit aktuellt och känt länge i de närmsta kretsarna, men för dem som har missat det, så har Huddinge IF en ny akademichef!

Arvid har mer än 10 år i klubben och kommer senast från en roll som akademisamordnare. Innan dess har han även spenderat flera år som ideell ledare för sina två barns lag.

Men sedan hösten 2023 har det alltså varit klart att han tagit nästa steg i akademitrappan och tillträtt rollen som akademichef.

I sin roll kommer Arvids uppdrag vara att kvalitetssäkra klubbens elitförberedande verksamheten på pojksidan.

Utöver jobbet med att leda och samordna akademin kommer Arvid även se över instegsprocessen för våra pojklag på 9-spelsformen och är kontaktperson för alla som vill provspela om en plats i någon av dess lag.

Huddinge IF Akademi
2024-01-18 10:57

På denna sida kommer vi att publicera utdrag eller nyheter gällande hela akademin på pojksidan.

Möte, Klubbhuset , 06/03 17:15