Boka er till sommarens fotbollsläger här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Huddinge Idrottsförening
Fotboll

Välkommen till Huddinge IF
 
7-spelsplanen & 5 spelsplanen
2024-05-23 16:04

För allas info! 

 

Från Lördag 25/5 är 7-spelsplanen på Källbrink åtgärdat och redo för spel igen. 

 

Från och med söndag 26/5 kommer reparation påbörjas av 5 spelsplanen Källbrink. Detta beräknas pågå i 4 dagar. De lag som har träningar på 5 spelsplanen under mån, tis & ons v.22 kan ta kontakt med kansliet för att hitta en alternativ spelplan och tid om intresse finns. 

 

Mvh 

Kansliet 

Uppdaterat träningsschema!
2024-05-15 13:45

Nu har gräsplanen öppnat och därav har träningsschemat uppdateras. 

 

Ni hittar det nya schemat under Källbrinks IP --> dokument --> träningsschema. 
Gäller från och med idag! 

7-spelsplanen åtgärdas!
2024-05-07 13:54

Från och med imorgon onsdag 8/5 kommer 7 spelplanen Källbrink att delvis vara avstängd. 

Kommunen har tagit in en firma som skall åtgärda de problem och fel som är med planen och man kommer därför att ta en planhalva i taget. 

Detta kommer pågå till början av nästa vecka. 

 

Vi har fått information om att ni som har träningar på 7-spelsplanen kan fortsatt träna på ena planhalvan denna vecka. 

 

Vi hoppas att detta är åtgärdat inom kort och återkommer så snart vi får besked ifrån kommunen när planen är färdig! 

 

Vid frågor vänligen maila oss på kansli@huddingeif.se 

 

 

 

 

Kansliet stängt måndag 6/5
2024-05-03 15:28

För er information är kansliet stängt måndag 6/5, kansliet är iväg på konferens under dagen med våra nyanställda och nås därför ej på telefon och e-post. 

 

Trevlig helg!  

Huddinge IFs nya operativa ledning! 
2024-04-30 11:21

Det är med glädje som Huddinge IF meddelar sin nya operativa ledning för föreningen.  

Malin Bergdahl är kvar i sin roll som kanslichef, och kommer från och med den 2/5 2024 inte ha något uttalat operativt uppdrag i verksamheten. Malin ska agera i ledningsfunktion till organisationen, samt fokusera på verksamhetsflöde, avtal och intäktsgenerering för föreningen.  

 

På kansliet kommer vi även hitta Chiara Jukkola, som kommer dubbla lagkaptens- och assisterande tränaransvaret i vårt Damlag med en heltidstjänst på kansliet. Kicki, som de flesta av oss känner henne, kommer ansvara för Ekonomi, i form av löpande redovisning och bokföring, vidare kommer hon ta sportsligt ansvarig för Cuper/Camps, Unga Ledare, Knatteskolan, 5vs5 och delat ansvar i 7vs7.  

Vidare presenterar vi en assisterande förbundskapten till herrfutsallandslaget, Daniel Blanco. Daniel har en pedagogisk bakgrund, har lett Hammarby IF Futsal till två SM-guld och kommer närmast från en roll som Site Manager på Skills Academy i Sickla. Daniel kommer, tillsammans med Kicki, ansvara för våra 7vs7-lag samt för 9vs9 och 11vs11. Därutöver kommer Daniel även att ansvara för föreningens sociala projekt.  

 

Huddinge IF står inför ett stort arbete, där föreningen vill växa och vara Söderförortsalternativet #1 vad gäller val av fotbollsutbildningar. Det finns flera områden inom föreningen som har blivit eftersatta, arbetet med dem kommer ske successivt i en långsiktig plan som sträcker sig över en längre tidshorisont.  

Därför kan vi - med extern hjälp & finansiering - utse Anders Bergdahl till Förenings- & Organisationsutvecklare på en deltidstjänst. Anders har ett stort föreningshjärta och gedigen ledarskapsbakgrund inom näringslivet, och kommer fungera både hands-on samt som bollplank till övriga funktioner.  

 

Huddinge IFs styrelse har även gett den operativa gruppen ett uppdrag; att undersöka, samt presentera, möjligheter till att utveckla föreningens aktiviteter med bland annat Clinics för våra spelare, parafotboll, gåfotboll, spontanfotboll i samarbete med kommunens fritidsgårdar samt möjligheterna till en renodlad futsalverksamhet för att öka vår konkurrenskraft i tilldelningen av halltider i kommunen.  

 

Har ni några frågor kring förändringen i organisation, och hur den kan komma att påverka Er är ni välkomna att kontakta kansli@huddingeif.se. Vi kommer arrangera både lagträffar samt föräldramöten i den mån då tid finns och möjligheter ges.  

 

Alla personer nås via mailformatet fornamn.efternamn@huddingeif.se 

 

För ett framåtlutat Huddinge IF!  

 

Fredrik Lange Ordförande

Kristian Ellerstad Vice ordförande 

Naturgräset fortsatt stängt!
2024-04-26 11:28

Träningstiderna fortlöper enligt schema. Naturgräset är fortsatt stängt och träningstiderna är oförändrade även nästa vecka och veckan därpå! 

Organisationsförändring inom Huddinge IF!
2024-04-16 11:50

Just nu pågår en omorganisation på kansliet och ett arbete pågår med hur vi på bästa sätt ska utveckla föreningen framåt för våra medlemmar, tränare och spelare.

 

Huddinge IF och Victor Gleizer har kommit överens om att gå skilda vägar från och med dagens datum. 
Victor har jobbat hos oss sedan i höstas och Huddinge IF vill tacka för ett fina arbete han bidragit med i vår dagliga verksamhet samt en bra support till medlemmar. 
Victor kommer fortsatt att synas inom Akademin och därmed finnas kvar inom verksamheten; från och med idag är han enbart tränare och ska därför inte kontaktas med verksamhetsfrågor.

 

Fram till den nya organisationen är på plats är därför kansliet underbemannat. Vi vill därför flagga för och be om hänsyn för, att de närmaste 3-4 veckorna kan komma att ta lite längre tid vid frågor och ärenden.

 

Inom kort kommer kansliet att stärkas upp ytterligare, och vidare information kommer delges alla inom kort.

 

 

Källbrink, den 16 april 2024

 

Malin Bergdahl
Kanslichef, Huddinge IF

Nyheter från våra lag
P18A, 24/05 16:50 
P2012:2, 24/05 10:34 
P19A, 23/05 10:05 
Hela akademin, 22/05 15:39 
 
Huvudsponsorer
Sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten