Boka er till sommarens fotbollsläger här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Huddinge Idrottsförening
Fotboll

Välkommen till Huddinge IF
 
Är du vår nya föreningskonsulent?
2024-02-07 11:02

Nu vill vi ta steget till att utöka kansliet med ytterligare en person. Är du en person som brinner för föreningslivet, gillar att jobba med barn & ungdomar? Då bör du kika lite extra på nedan!

 

Huddinge IF Fotboll söker just nu en föreningskonsulent vars primära arbetsuppgifter är att supportera våra medlemmar och arbetsuppgifter kommer vara ett axplock av nedanstående punkter. Vi tror dock att din administrativa ådra och intresse för ekonomi är viktigt.

 

 • Dagligt kansliarbete med telefon, mail samt administration
 • Knattefotbollsskolan- planering & genomförande
 • Sommarfotbollsskolorna – planering & genomförande, här samarbetar du med kanslichef
 • Ansvarig för våra unga ledare och vårt unga ledarprogram
 • Lagbildningen av 7 års lagen
 • Vara med i planeringen av olika arrangemang så som tjejdag, HIF dag mf.
 • Tillsammans med kanslichef sätta utbildningsplan och planera de årliga utbildningsveckorna
 • Tillsammans med ungdoms/senior ansvarig ansvara för träningstider
 • Ha kontakten med lagfotograferingen, boka lokal och schemaläggning
 • Den dagliga kontakten gentemot ledare upp till 12 år lagen.
 • Huddinge IF´s kontakt gentemot kommunen & fritidsbokningen
 • Ekonomi & fakturering

 

Vem är du?
Vi söker en person som brinner för föreningen, gillar att jobba med barn och har lätt för att kommunicera.
Som anställd är man med i det dagliga kansliarbetet där vi är medlemmarnas support och dagligen besvaras många samtal via telefon & mail. Vi ser till att kansliet är en trevlig plats att besöka och att man kan vända sig till oss med stort som smått.

 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av fotboll på något sätt, dvs genom ledarskap eller eget spel.
Detta då vi behöver förstå verksamheten och kunna hjälpa våra medlemmar med rätt kunskap.

 

För att du ska passa in hos oss behöver du ha lätt för att kommunicera. Då vi är ett litet kansli med få anställda behöver vi jobba tillsammans med vissa projekt och frågor för att ta oss framåt. Så att vara en lagspelare och vara social är A & O för att du skall trivas hos oss.
Vi ser gärna att du är strukturerad och har erfarenhet av administration och Outlook då det utgör en stor del av vårt dagliga arbete.


Har du även tidigare jobbat med barn i åldrarna 5-12 år är även detta ett plus.
Vi söker någon som vill vara med och utveckla den röda tråden inom fotbollen från knatteskolan upp till 9 manna. Är du nytänkande, gillar nya utmaningar samt projekt så kan denna roll passa dig väldigt bra.

 

Som person kan du komma vara aktiv ute på planen och vara del i uppstarten av knatteskolorna, fotbollsskolorna samt vissa utbildningar. Så du måste vara en person som inte är rädd för att tala inför en grupp. I och med detta tillkommer även en del kväll eller helgarbete under säsong.

 

I denna roll tillkommer även en hel del arbetsuppgifter inom ekonomi och fakturering vilket innebär att du inte skall vara främmande för sådana uppgifter.

Arbetstider för ett kansli är varierande. Detta diskuteras och bestäms tillsammans med kanslichefen.
Generellt för denna roll är det 40h per vecka som gäller, normalt sätt fördelas detta under kontorstider, dagtid. Eventuella avvikelser förekommer med kväll samt helg.

 

Tycker du att detta låter intressant samt att det passar in på dig?

 

Skicka din ansökan eller eventuella frågor till Malin.bergdahl@huddingeif.seDjurgården och Huddinge inleder spännande samarbete kring målvaktsutveckling
2024-02-02

Nu blir DIF pojkakademins tränarexpertis tillgänglig även för målvakter i Huddinge IF.

 

Djurgården har en fin tradition av att utveckla målvakter där två av tre målvakter i herrarnas nuvarande A-lag, Jacob Widell Zetterström och Max Croon, kommer från de egna akademileden. Ett fint kvitto som rimmar väl med ett av nyckelorden inom Djurgårdens pojkakademi - kontinuerlig utveckling. Med sikte på att spetsa verksamheten ytterligare har Djurgårdens målvaktstränare i pojkakademin nu inlett ett spännande samarbete med oss i Huddinge IF. 

 

Syftet är tydligt; att öka kunskapen om målvaktsspelet, inspirera spelare och bygga upp en stark grund för målvaktsutveckling inom föreningen. En avstämning med representanter från båda parter har gjorts för att få en inblick i deras förväntningar och visioner med det nystartade samarbetet. 

 

För Huddinge IF är det primära målet enkelt, enligt föreningens marknadskoordinator Malin Bergdahl.

— Vi ser stora möjligheter med att få ta del av expertisen som Djurgårdens målvaktstränare inom akademin besitter. Jag tror och hoppas att det kan öka intresset för målvaktsrollen och därmed också generera fler kvalificerade målvakter inom föreningen, berättar Malin som samtidigt poängterar att det långsiktiga målet sträcker sig längre än att förbättra målvakternas färdigheter, det handlar om att bygga upp en kunskapsbank. 

— Vi tror att kombinationen Djurgårdens IF och Huddinge IF, elitförening och bredd, kan utgöra en bra grund för att få fram fler elitspelande målvakter.

 

Samarbetet kommer att dra igång med en clinic på Källbrinks IP den 6 april. Under året planeras det även för målvaktscamp såväl som utbildningar, för både spelare och ledare. Ett projekt där Ankie Kajström, arrangemangsansvarig på DIF Ungdom, kommer att vara ett nav.

– Det övergripande syftet är att inspirera och ta fram verktyg för föreningen att arbeta med målvakter. Att få entusiasmera och dela med sig av den kompetens och erfarenhet som Djurgårdens målvaktstränare besitter. En talangfull målvakt som siktar mot eliten ska ha möjlighet att kunna nå dit, oavsett klubbtillhörighet, och där vill vi hjälpa till genom att utveckla spelare och ledare. Huddinge IF känns som ett naturligt samarbete, då det finns goda etablerade kontakter och det en förening med många aktiva målvakter med höga ambitioner, förklarar Ankie som vill inspirera fler att ta klivet in mellan stolparna.

– Förhoppningsvis kan vi bidra till att fler unga satsar på sin målvaktskarriär och att vi får fler välutbildade spelare genom att ge verktyg för tränare och ledare att fortsätta erbjuda kvalitativ målvaktsutbildning. I förlängningen ser vi att samarbetet kommer att utökas och innefatta flera olika delar i en spelarutbildning.

 

Anmälan till Clinic Målvakt på Källbrinks IP den 6 april görs via denna länk: 

https://sportadmin.se/book/?F=fa30e668-8bf7-4634-9974-e317d29ca785 

 

Djurgården Ungdom arrangerar också clinics och akademicamper för målvakter, men med bas på Hjorthagens IP, och anmälan är öppen för såväl sport-, påsk- och sommarlovet. Länk till boknings sidan här!

 

Chans till fina pengar i lagkassan!
2024-01-26 10:47

Vår förening har valt att vara med vid lanseringen av Folkspels storsatsning JOYNA.

Vår förening har beslutat att satsa på en intäktsmöjlighet tillsammans med Folkspel genom deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA. Vi ser en möjlighet till att skapa löpande intäkter som kommer påverka verksamheten positivt. Du som medlem kommer vara en nyckel för att vi ska bli framgångsrika i denna satsning. Mer om JOYNA nedan.

 

Vad är JOYNA och hur säljs det?

Klicka här för att se en kort informationsfilm.

 

För dig som förälder:

Med JOYNA erbjuds vi en möjlighet till att tjäna pengar utan hantering av fysiska produkter och swish-betalningar. JOYNA säljs genom ditt barns unika webbshop där du enkelt och smidigt värvar prenumeranter för att stötta ditt barns lag och förening.

Mer info om hur detta kommer gå till kommer under mars! 

 

Under april har Folkspel en kampanj där alla som värvar ihop 5 prenumerationer får ett presentkort till ett värde av 500 kr hos Intersport - Perfekt då det är vår officiella leverantör av kläder. 

 

För mitt lag:

För ditt lag innebär JOYNA att ni tjänar pengar löpande. Med JOYNA slipper ni administration, beställningslistor, logistik och swish-betalningar. Uppstarten är viktigt, både för laget och föreningen. Med en stark gemensam insats i april kommer ni snabbt att stärka lagets kassa.
För varje lott som säljs för 160 kr/mån så går hela 50 kr till oss. 

35 till laget & 15 till föreningen. 

Räkneexempel:

Ett lag med 20 aktiva som lyckas värva tre prenumeranter per spelare kan tjäna upp till 25 200 kr/år*. Med en enda sälj insats.

*Fördelning mellan lag och förening. 70% vs 30%. 

 

För min förening:

Vår förening tror på JOYNA som en stor framtida intäktskälla. Därför väljer vi att engagera hela föreningen i denna satsning. Vi hoppas att alla medlemmar kommer att bidra med en insats för att vi ska bli framgångsrika.

Pengarna som går till föreningen kommer att öronmärkas så att det gynnar alla i föreningen och i mars kommer vi presentera till vad. 

 

FAQ

Mer information på www.folkspel.se/joyna.

 

Detta är JOYNA:

 • Prenumerationslotteri med dragning varje fredag och chans att vinna 10 miljoner.
 • 160 kr/månad per lott
 • Ett lotteri för dig som både vill vinna stort och som kan tänka dig att stötta någon eller något i din närhet.
 • Första dragning 7:e juni och första betaldag 27:e maj.

 

Detta är Folkspel:

 • Genererat upp emot 18 miljarder till svenskt föreningsliv sedan starten 1991, via sina lotteriprodukter – BingoLotto, Sverigelotten, BingoLottos Julkalender och Färgfemmans skraplott.

 

OBS - Detta är frivilligt inom lagen och det finns inget tvång till att man måste köpa X antal lotter per familj osv. 
Detta är enbart en stor möjlighet att öka intäkterna till lagkassan med minimalt jobb för er i lagen, då nästan all administration går genom kansliet och en liten sälj insats som genererar återkommande pengar. 

Lagledare för åldrarna 2012-2017?
2024-01-25 14:16

Vi har fått ett erbjudande ifrån RF SISU! 

 

Den 12 mars så har alla lagledare inom spelformerna 5 mot 5 och 7 mot 7 möjligheten att få en kickstart genom att delta på lagledarkurs som Urban Helsing och Thomas Björkman håller i.

 

Deltagarna anmäler sig på följande Anmälningslänk!

Utbildningen sker i Segeltorps IF lokal

12 mars kl 18-20.30

 

Utbildningen är kostnadsfri!

Arvid Hagberg med ny roll i Akademin!
2024-01-18 11:15

Det har varit aktuellt och känt länge i de närmsta kretsarna, men för dem som har missat det, så har Huddinge IF en ny akademichef!

 

Arvid har mer än 10 år i klubben och kommer senast från en roll som akademisamordnare. Innan dess har han även spenderat flera år som ideell ledare för sina två barns lag.

 

Men sedan hösten 2023 har det alltså varit klart att han tagit nästa steg i akademitrappan och tillträtt rollen som akademichef.

 

I sin roll kommer Arvids uppdrag vara att kvalitetssäkra klubbens elitförberedande verksamheten på pojksidan.

 

Utöver jobbet med att leda och samordna akademin kommer Arvid även se över instegsprocessen för våra pojklag på 9-spelsformen och är kontaktperson för alla som vill provspela om en plats i någon av dess lag.

 

Ni når Arvid genom arvidhagberg@gmail.com

Missa inte uppdateringar kring spelbarheten i vinter!
2024-01-17 10:20

Under nya hemsidan finner ni om planen är spelbar eller ej under: 

 

Startsida --> Källbrinks IP --> Spelbart vintertid

 

https://www.huddingeif.se/sida/?ID=459200 

Belastningsregister 2024
2024-01-11 10:21

Vi i föreningen har som krav att alla ledare, även ledare i seniorlagen, styrelsemedlemmar samt alla anställda, ska visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Detta för att säkerställa tryggheten i föreningen. 

 

Detta är en påminnelse då vi idag saknar över 100 st som inte uppvisat detta ännu.  

 

Kansliet behöver få in utdraget och godkänna det. Detta kan göras på flera sätt:

 • Visa upp det fysiskt till någon på kansliet.
 • Skicka in det som en PDF-fil, så kontrollerar kansliet det med polisens kontrolltjänst
 • Lämna det i brevlådan utanför kontoret i klubbhuset. OBS! Tillgång till blipp behövs för att komma in i klubbhuset om caféet inte är öppet. 
 • Posta utdraget till kansliet. Adress: Gamla Stockholmsvägen 87H 14132 Huddinge

 

Rutiner för utdrag ur belastningsregistret

 • Visas upp 1 gång per år
 • Behöver visas upp senast 31/1 varje år, alternativ 1 månad efter påbörjat ledaruppdrag
 • Om det inte visas upp inom bestämd tid stängs ledare av från sitt ledaruppdrag tills dess att utdraget visas upp
 • En notering att ledaren lämnat in utdraget görs av kansliet. Utdraget lämnas sedan tillbaka till ledaren alternativt förstörs. Inga noteringar kring vad som står i utdraget får göras av kansliet. 
 • Om en belastning påvisas kommer det göras en individuell bedömning av situationen 

 

Nyheter från våra lag
P19A, 20/02 14:31 
P18A, 20/02 08:18 
Dam, 16/02 06:50 
F2011:Svart, 15/02 08:34 
 
Huvudsponsorer
Sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten