Boka er till sommarens fotbollsläger här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Huddinge Idrottsförening
Fotboll

Avgifter 2024

För att vi som förening ska kunna bedriva vår verksamhet är vi beroende av att våra medlemmar betalar avgifter. Avgifterna möjliggör utvecklingen av vår verksamhet och hjälper oss att skapa en bra miljö för våra spelare. Om man har svårigheter att betala sin avgift finns det hjälp att få från kansliet, så tveka inte att hör av dig!

 

Nedan finns en del information angående avgifterna - har du andra frågor vänligen hör av dig till ekonomiansvarig på saga.ebefors@huddingeif.se alternativt kansli@huddingeif.se så hjälper vi dig!


Inga avgifter återbetalas efter 28/2-24. Avgifterna för knatteskolan (5-6år) återbetalas fram till och med 5/5-24.

Medlemsavgift
100 kr/år
Medlemsavgiften är en separat avgift som alla våra medlemmar betalar. Den betalas för att vara försäkrad samt få delta på årsmötet. När man är medlem lovar man att följa Huddinge IFs stadgar och värdegrund. 

Aktivitetsavgift 2024
5-6 år: 1800 kr
7 år: 2200 kr
8-9 år: 2400 kr
10-11 år: 2600 kr
12+ år: 2900 kr
(Medlemsavgiften är exkluderad)

Alla ungdomsspelare betalar en aktivitetsavgift. I den ingår all organiserad fotbollsverksamhet, Folksam försäkring, domaravgifter, planhyror, sanktan-avgift, allt material samt lån av matchställ.

Akademiavgift
3500 kr/halvår
För att spela i vår akademi tillkommer en till avgift som betalas en gång på våren och en gång på hösten. I akademiavgiften ingår det externa och välutbildade tränare, uppvärmd plantid under vinterhalvåret samt fysträning på gym. Även resekostnader för längre matcher ingår.

 

Dam J avgift
2500 kr/år
För att spela i vårt Dam J lag tillkommer en extra avgift för att täcka de kostnader som uppkommer för att bedriva en bra verksamhet för föreningens äldre tjejer. Dam J avgiften skickas ut för betalning i augusti. I dam J avgiften ingår det externa och välutbildade tränare, fysträning på gym samt domaravgiften på träningsmatcher. 

Externa tränare
Varierar mellan lagen
I de lag som har externa tränare så tillkommer det en kostnad för dessa. Kostanden är anpassad för varje lag och beror på arvodet för tränaren samt antalet spelare i laget. Externa tränare ger en större möjlighet för våra spelare att utvecklas i och med att det kommer en ny röst med ett annat perspektiv, samtidigt som vi fortsatt är beroende av föreningens ideella krafter!

Sen start
Börjar man spela efter 30/6 så betalas endast halva aktivitetsavgiften. Börjar man spela efter att serien är slut betalar man endast medlemsavgiften.

Vad händer om jag inte betalar fakturan i tid?
Om fakturan inte betalas i tid stängs man av från träning och matchspel då inga försäkringar gäller. Om man inte kan betala avgifterna är det viktigt att höra av sig till kansliet innan förfallodatum för att hitta en lösning. Vi vill att alla våra medlemmar ska ha möjligheten att spela fotboll i föreningen och erbjuder därför avbetalningsplaner och liknande. Det finns även olika stiftelser och andra bidrag som går att söka, se nedan, för att få hjälp med avgifterna. Hör bara av er så kommer vi tillsammans fram till en lösning!

 
 
Huvudsponsorer
Sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten