SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Huddinge Idrottsförening
Fotboll

🟡Trupp-tillskott - Valentina Wallin #18
2024-06-23 21:30

Huddinge IF DAM får nödvändig och önskad förstärkning i backlinjen. Från Tyresö FF och tidigare Årsta FF U17 kommer Valentina Wallin. En ung lovande och formbar spelare med bra teknik  och dessutom riktigt bolltrygg. 

Valle har redan hunnit med två matcher i Huddingetröjan och har gjort det lysande. Hon är vår nya #18 och kommer figurera som vänsterback. 

 

Valentina efter debuten i Huddinge:

"Debuten igår var otroligt rolig men var så otroligt nervös och kommer nog vara det framöver också...men ni peppade mig och fick mig att spela spelet jag alltid velat spela. Det var så sjukt kul!"

 

HT-G tänker till:

"Med Amandas avklarade nedkomst och nu Valles ankomst ser det lovande ut inför hösten. Vi kanske rent av inte behöver spela en av våra bästa målskyttar i backlinjen längre....även fast hon trivs där?!"

 

Välkommen till Huddinge IF DAM, Valle! Du var och nosade på oss i vintras....tog en omväg...men är nu där du skulle vara från början. Kör vi!


Nyhetsarkiv
🟡GAMEDAY! 2024-03-03 10:13
🟡SÄSONGSPREMIÄR 2024-02-16 06:50
 
Huvudsponsorer
Sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten