Boka er till sommarens fotbollsläger här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Huddinge Idrottsförening
Fotboll

Huddinge IF:s Flickfotbollsakademi 2025
2024-06-12 15:07

Det är med stor glädje och entusiasm vi tillkännager uppstarten av Huddinge IF:s Flickfotbollsakademi 2025. Detta initiativ syftar till att ge unga tjejer den bästa möjliga starten i sin fotbollskarriär genom att erbjuda högkvalitativ träning, utvecklingsmöjligheter och en miljö där glädje och utveckling står i fokus.

 

Vår Flickfotbollsakademi är mer än bara en plats för fotbollsträning – det är en gemenskap där unga tjejer kan växa, både som spelare och individer. Genom att erbjuda utbildade tränare, fler träningstillfällen och en miljö som kombinerar utveckling med glädje, skapar vi de bästa förutsättningarna för våra spelare att nå sina drömmar. Vi ser fram emot att välkomna ambitiösa och talangfulla spelare och följa deras resa mot framgång.

 

Implementeringen av Flickfotbollsakademin är redan påbörjad och mer information kommer löpande. Är du intresserad av att ingå i Huddinge IF F15A, kontakta akademiansvarig Ethan Arancibia via mailadress akademi@huddingeif.se


Nyhetsarkiv
Huddinge IF Akademi 2024-01-18 10:57
 
Huvudsponsorer
Sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten