Boka er till sommarens fotbollsläger här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Huddinge Idrottsförening
Fotboll

Huddinge IFs nya operativa ledning! 
2024-04-30 11:21

Det är med glädje som Huddinge IF meddelar sin nya operativa ledning för föreningen.  

Malin Bergdahl är kvar i sin roll som kanslichef, och kommer från och med den 2/5 2024 inte ha något uttalat operativt uppdrag i verksamheten. Malin ska agera i ledningsfunktion till organisationen, samt fokusera på verksamhetsflöde, avtal och intäktsgenerering för föreningen.  

 

På kansliet kommer vi även hitta Chiara Jukkola, som kommer dubbla lagkaptens- och assisterande tränaransvaret i vårt Damlag med en heltidstjänst på kansliet. Kicki, som de flesta av oss känner henne, kommer ansvara för Ekonomi, i form av löpande redovisning och bokföring, vidare kommer hon ta sportsligt ansvarig för Cuper/Camps, Unga Ledare, Knatteskolan, 5vs5 och delat ansvar i 7vs7.  

Vidare presenterar vi en assisterande förbundskapten till herrfutsallandslaget, Daniel Blanco. Daniel har en pedagogisk bakgrund, har lett Hammarby IF Futsal till två SM-guld och kommer närmast från en roll som Site Manager på Skills Academy i Sickla. Daniel kommer, tillsammans med Kicki, ansvara för våra 7vs7-lag samt för 9vs9 och 11vs11. Därutöver kommer Daniel även att ansvara för föreningens sociala projekt.  

 

Huddinge IF står inför ett stort arbete, där föreningen vill växa och vara Söderförortsalternativet #1 vad gäller val av fotbollsutbildningar. Det finns flera områden inom föreningen som har blivit eftersatta, arbetet med dem kommer ske successivt i en långsiktig plan som sträcker sig över en längre tidshorisont.  

Därför kan vi - med extern hjälp & finansiering - utse Anders Bergdahl till Förenings- & Organisationsutvecklare på en deltidstjänst. Anders har ett stort föreningshjärta och gedigen ledarskapsbakgrund inom näringslivet, och kommer fungera både hands-on samt som bollplank till övriga funktioner.  

 

Huddinge IFs styrelse har även gett den operativa gruppen ett uppdrag; att undersöka, samt presentera, möjligheter till att utveckla föreningens aktiviteter med bland annat Clinics för våra spelare, parafotboll, gåfotboll, spontanfotboll i samarbete med kommunens fritidsgårdar samt möjligheterna till en renodlad futsalverksamhet för att öka vår konkurrenskraft i tilldelningen av halltider i kommunen.  

 

Har ni några frågor kring förändringen i organisation, och hur den kan komma att påverka Er är ni välkomna att kontakta kansli@huddingeif.se. Vi kommer arrangera både lagträffar samt föräldramöten i den mån då tid finns och möjligheter ges.  

 

Alla personer nås via mailformatet fornamn.efternamn@huddingeif.se 

 

För ett framåtlutat Huddinge IF!  

 

Fredrik Lange Ordförande

Kristian Ellerstad Vice ordförande 


Nyhetsarkiv
Kvantumloppet 21 april2024-03-18 10:00
Belastningsregister 20242024-01-11 10:21
 
Huvudsponsorer
Sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten