Boka er till sommarens fotbollsläger här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Huddinge Idrottsförening
Fotboll

Huddinge IF har tillsatt en ny akademichef!
2024-06-03 15:24

Huddinge IF har tillsatt en ny akademichef i Ethan Arrancibia.

 

Ethan har verkat bland annat i Älvsjö AIK, Enskede IK, Hammarby IF, AIK och Tyresö.

Ethan är UEFA A-utbildad och är en strategiskt kompetent person, som kommer kunna ta vår Akademiverksamhet till nästa nivå.

Ethan kommer arbeta med att tighta till akademiverksamheten, och jobba nära tillsammans med akademitränare med utbildning, samt tillsammans med den operativa gruppen ansvara för uppstarten av det första akademilaget på flicksidan i Huddinge IF’s historia. Vidare kommer Ethan och den operativa gruppen arbeta för en uppstart av Förberedande Akademi för både Flickor och Pojkar 2011-2013 från och med 2025.

Mer information kring det kommer kommande löpande under sommaren.

 

Med den tidigare akademichefen Arvid Hagberg har Huddinge IF kommit överens om en förändring i hans uppdrag i föreningen. Arvid kommer från och med idag enbart fokusera på förarbete och eventuellt bildande och uppstart av en systerförening till Huddinge IF, nämligen Huddinge FF.

Detta för att vi ska kunna erbjuda organiserad seriespelsfotboll till de ungdomar som tar klivet ut i vuxenvärlden och behålla dem i Huddinge IF-familjen så länge som möjligt.
Mer om detta kommer också inom snar framtid. 

 

Ifall ni har några frågor så är ni välkomna att kontakta Anders Bergdahl & Daniel Blanco. Kontaktuppgifter hittar ni här!


Nyhetsarkiv
Sommarcamper2024-06-05 16:00
Kvantumloppet 21 april2024-03-18 10:00
Belastningsregister 20242024-01-11 10:21
 
Huvudsponsorer
Sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten